Viehkot vintage-aarteet

Herkät vintagepakkaukset houkuttavat pelkällä ulkonäöllään. Onneksi tässä rasiassa ja tuubissa on käypää tavaraa myös sisällä.

Sothys Desquacrem -syväpuhdistusaine toimii tavallaan kuin syväputsari ja toisaalta kuin rakeeton kuorinta. Voide vain levitetään kosteille kasvoille, annetaan tehdä taikojaan minuutin verran ja pyöritellään kostein sormin pois. Lopputulos on puhtauttaan nitisevä iho, joka todellakin näyttää myös kuulaammalta. Itse en ainakaan saanut parin kerran käytön jälkeen mitään reaktiota, vaikka ihoni vetää herneen nokkaan milloin mistäkin.

Syväpuhdas nassu hintaan 42,90 e

Sothys Desquacremin syväputsaavina aineina toimivat raunikkiuute ja lipoaminohapot, jotka ehkäisevät melko tehokkaan tuntuisesti epäpuhtauksia. Esteettinen vintagepakkaus on saatavilla vain rajoitetun ajan mutta itse tuote on pysyvässä valikoimassa.

Dr. Hauschkan limited edition aurinkopuuteri 32 e.

Berliiniläisen taiteilijan Tina Beringin suunnittelema limited edition pakkaus Dr. Hauschkan aurinkopuuterista on saatavissa syys-marraskuun ajan. Sisältö on vanhaa tuttua laatua, josta löytyy lisätietoa esimerkiksi täältä.

Peilillinen aurinkopuuteri asuu kankaisessa pussukassa, jossa on mukana myös käytännöllinen puuterisuti.

En yleensä juurikaan välitä kosmetiikan ulkonäöstä, jos sisältö toimii, mutta näitä tuotteita on ilo ihailla.

2 vastausta artikkeliin ”Viehkot vintage-aarteet”

Kommentointi on suljettu.