Vaginan viritystä

Houkutteleva kattaus, n’est past? Ei ehkä kuitenkaan alakerrassa tarjoiltuna.

Tällä stringien, seikkailuhenkisten seksileikkien, raskausbuumin ja tankotanssin aikakaudella on yksi alue, joka ottaa vastaan kovimmat iskut – se on tietenkin alapäämme aarre, vagina.

Kaikki alakertaa erityisesti ”kuluttava” käyttö voi etenkin epähygieenisenä saada aikaan epäspesifejä tulehduksia eli härskejä hajuja ja kutinaa, yleistä alapään ärsytystä, hiivatulehdusta tai jopa kuivumista. Harva meistä kuitenkaan hoitaa tuheroaan millään erityisellä tavalla. Itsepuhdistuvana elimenä se roikkuu usein itsestäänselvyytenä menossa mukana, ja pärjääkin ihan hyvin suihkuttelulla ja mahdollisesti satunnaisilla apteekin emätinpuikkokuureilla. Itse asiassa, suihkugeelien ja saippuan käyttö alapään pesussa saattaa jopa aiheuttaa ärsytystä. Joskus kuitenkin tuntuu, että paikat tarvitsevat muutakin kuin vesihuuhtelun. Synnytyksen jälkeen, uimahallikäynnin tai kuukautisten aikaan on mukava peseytyä hiukan vettä vahvemmalla. Nykyään apteekeista löytyykin omat ph-arvoltaan lempeät litkut tuheron tiskaamiseen. Ainakin ACO:lla, Sebamedilla ja Uriagella on valkoimissaan kosteuttavat ja hellävaraiset putsarit intiimihygieniaan.

uriage2
Uriagen Gyn-Phy -intiimipesugeeli putsaa paikat mukavan pehmeästi. Riittoisa tuote kustantaa apteekissa 12 e.

Raskauden, synnytyksen ja iän myötä vagina kokee jälleen uudet haasteet. Tällä kertaa limakalvomuutosten ja paikkojen mahdollisen venymisen ja kuivumisen muodossa. Onneksi keinoja kunnossapitoon löytyy. Perinteinen, kaikille avoin vaihtoehto on tietysti lantionpohjalihasten jumppa. Jumpata voi ihan omatoimisesti vaikka näiltä sivuilta http://www.pelvicus.fi/tulostettavaa.html löytyvien ohjeiden avulla. Apuvälineitäkin tähän mukavaan, vaikkakin itseltänikin ihan liian usein unohtuvaan puuhasteluun on nykyään yllin kyllin. Valikoimaa löytyy niin apteekeista kuin aikuisten kaupoista, perinteisistä painotetuista geishakuulista aina ergonomisiin Amoa Musa -harjoituskeiloihin. Kuulissa ja keiloissahan lähdetään isommasta ja kevyemmästä liikenteeseen ja siirrytään kehityksen myötä pienempiin ja painavampiin. Viikottaisista harjoituksista on apua mm. paikkojen piukentamiseen, virtsankarkailuun, nautinnon lisäämiseen, orgasmivaikeuksiin ja jopa alaselkävaivoihin. Vempeleillähän homma hoituu sillä tavalla joutuisammin, että paikkojen jumppautuessa voi samalla vaikka kokata tai pitää powerpoint-esitystä.

Ehkä erikoisin väline vaginan virkistykseen on Secret Ceres -puikko. Tutustuin tähän tippukivestä valmistettuun puikkoon jo jokunen vuosi sitten, ja sen kokeilusta jäi aika hyvä fiilis. Aasiasta kotoisin oleva ikivanha keksintö sisältää siis tippukiven ja kaoliinin luonnonmineraaleja ja graniittiomenan kasviestrogeenejä. Periaatteessa puikon erittäin yksinkertainen toimintatapa on alapään limakalvojen ”kuoriminen”. Kostutettu puikko tökätään pariksi minuutiksi sisään ja vaginan limakalvo alkaa kuoriutua parin päivän kuluessa. Harmiton mutta joissain tapauksissa kutiava tai hiukan poltteleva ilmiö on ihan huomattava, kun sormella pesun yhteydessä tunnustelee. Kun kuoriutuminen oli parin päivän sisällä tapahtunut, olivat ainakin omat paikkani selkeästi eri tuntuiset – tiukemmat, tuntoherkemmät, täysin tuoksuttomat ja kosteus oli ohuen vesimäistä eikä millään tavalla limaista tai paksua. Ylläpitohoito tapahtui kerran tai pari viikossa.

Secret Ceresiä suositellaan kaikenlaisiin alapään vaivoihin kuten vaihdevuosioireisiin, libidon vähenemiseen, kuivuuteen, bakteerikannan epätasapainoon, hajuihin, kuukautiskipuihin, synnytyksestä palautumiseen, seksuaalisen nautinnon puutteeseen yms. Lupauksissa mainitaan myös unettomuuden, päänsäryn ja jopa masennuksen hoitoeduista, jotka toki voivat hyvinkin olla homoniperäisiä, mutta näihin en kyllä uskalla ottaa mitään kantaa.

puikko
Toki fallosmaista mutta ihan viatonta puikkoa on kivuton ja nopea käyttää.

Oman puikkoni käyttö jostain syystä kuitenkin jäi. Yhtenä syynä saattaa olla 95 euron hinta, vaikkakin tuote on melko pitkäikäinen. Eipä alapäässä kummempia ongelmia ole ollutkaan. Luulen kyllä, että otan sen synnytyksen jälkeen taas käyttöön lisäaseeksi paikkojen palauttamiseen. Tämä pelkällä vesipesulla hygieenisenä pysyvä puikko muuten sopii myös kasvojen ja vartalon iho-ongelmien kuten näppyjen ja rasvaisuuden hoitoon. Secret Ceresiä sai vielä pari vuotta sitten Suomestakin mutta tähän hätään en löytänyt enää toimivia kotimaisia nettisivuja.

Kuriositeettina voin mainita, että maailmalla tuheron tuunaus on viime vuosina ottanut ensiaskeleitaan esimerkiksi My New Pink Button -tuotteen lanseerauksella. Puteli sisältää herkullisen helakkaa ruusunpunaväriä – meikkiä – jonka on määrä saada alakerta näyttämään kukoistavalta ja nuorekkaalta. Luulisin, että tuote menee samaan kategoriaan peppureiän valkaisuaineiden kanssa, eikä todennäköisesti tule saavuttamaan suuren suurta suosiota jenkkien miljonäärimammojen piirien ulkopuolella.

Eipä mulla sitten muuta, pitäkäähän pipari kunnossa, niin elämä on kaikin puolin pikantimpaa!

2 vastausta artikkeliin ”Vaginan viritystä”

  • Heh, onpa hauskan tyylikkäästi kirjoitettu punastuttavasta asiasta/ ruumiinosasta. Moni toimittaja ei tähän pystyisi, onnittelen.

    • Oi kiitos! Filtterit hiiteen, kun on tärkeistä asioista kyse :)

Kommentointi on suljettu.