Tulossa suomalaisia supertuotteita

Tämä on teaser, pelkkä ärsyttävä maistiainen, koska näitä tuotteita ei saa vielä mistään. Pakko kuitenkin vinkata näistä ensimmäisten joukossa, sillä sen verran innovatiivinen sarja on syntymässä.

Mallina, PR-naisena sekä juontajana tunnettu Anne Kukkohovi on kehittänyt tiiminsä kanssa vähintäänkin kunnianhimoisen kosmetiikkasarjan – Supermoodin.

Konseptissa on reilusti raikasta potentiaalia; tuotteet valmistetaan kotimaisten kemistien toimesta Pitäjänmäellä Helsingissä, raaka-aineissa käytetään sopivassa suhteessa luomua, kotimaisia kasveja sekä synteettisiä tehoaineita. Tuotteissa on järkevät, uskottavat ja napakat raaka-ainelistat. Itse asiassa, jokaisen tuotteen jokaisen ainesosan kohdalle on merkitty, onko se luomua, luonnollista vai synteettistä alkuperää. Kosmetiikan ohella sarjaan tulee myös herkullisia ja houkuttelevia ”lisäosia”.

Tässä vaiheessa voin tarjota vain pienen kurkistuksen Supermoodiin.

Sarjan ensimmäiset tuotelinjat ovat napakoittava ja kiinteyttävä Egoboost sekä rauhoittavia ja ravitsevia aineita sisältävät Beauty Sleep -iltatuotteet. Kutkuttavan mielenkiintoisia ovat kaikki lisäherkut, joita sarjaan on tulossa: kollageenintuotantoa buustava suklaa(!) ja ravintolisä sekä tyyny, joka estää silmäpussien muodostumista. En todellakaan malta odottaa, että pääsen mussuttamaan suklaatia, joka kaunistaa ja nukkumaan tyynyllä, jolta voi herätä freesinä.

Nämä on aivan pakko testata! Lisäinfoa seuraa elokuussa, kun tuotteet saapuvat (ainakin) Sokoksiin ja Emotioneihin.

Superia viikonloppua!

4 vastausta artikkeliin ”Tulossa suomalaisia supertuotteita”

  • Kuullostaa tosi mielenkiintoiselta ja suklaaholistin mielenkiinto heräsi viimeistään kollageenintuotantoa buustaavan suklaan kohdalla. ;p

  • Toi tyyny on kuulemma ihan ässä, todellakin estää nesteen kerääntymisen silmien alle yön aikana. Sepä oliskin jotain :)

Kommentointi on suljettu.