Superhyvät citysuojat!

Aurinko saattaa ajoittain lymytä hetken lomalla mutta siltä suojautuminen on silti tarpeen. UV-säteet eivät lomaile – ne tykittävät täysillä myös pilvien suojasta.

Itselläni on massiivinen pigmenttiläiskäongelma, enkä myöskään kaipaa enää yhtäkään liian aikaista juonnetta lärviini, siispä suojaudun tehokkaasti. Tiedän, että monet välttelevät korkeita suojakertoimia kuin sukupuolitauteja, tosin ihan turhaan. Harva edes läträä kasvoihinsa tarpeeksi tuotetta saavuttaakseen 30 tai 50 suojakertoimen. Kannattaa myös muistaa, että ruskettuminen on jo merkki ihon vahingoittumisesta. Suojavoide ei estä ruskettumista, mutta hidastaa sitä jonkin verran. Kannattaa aina silloin tällöin miettiä, onko hetkittäinen syvä rusketus vai siloinen iho kauniimpi, kun vuodet vääjäämättä vierivät.

Saarna päättyy tähän ja nyt yksinkertaisesti vinkkaan toimivimmat kasvojen citysuojat, joihin olen tänä kesänä törmännyt:

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 PA ++++ on kuin silkkiä putelissa. Kevyesti levittyvä emulsio sisältää niin UVB kuin UVA -suojan, hidastaa valon aiheuttamaa ihon vanhenemista ja kaunistaa ihoa aavistuksen sävyä sisältävänä myös optisesti. Titaani- ja sinkkioksidi tarjoavat myös fysikaalisen aurinkosuojan eli tuote on laajaspektrinen. PHA-hapot uudistavat ihoa, hoitavat jo syntyneitä vahinkoja ja antioksidantit suojaavat ihosoluja. Öljytön tuote toimii aivan loistavasti meikin alla, tosin olen testannut tätä vain meikkipuuterin ja BB-voiteen kanssa. Muista ronski ravistelu ennen käyttöä, jotta koostumus sekoittuu kunnolla. Emulsio jättää hipiän ihanan sileän tuntuiseksi. Loistotuote kaupunkikesään! 50 ml 49 e

Tämä ihanuus sopii punoittavalle tai epätasaiselle iholle sekä muiden hoitovoiteiden kaveriksi. Tuote on hajusteeton mutta mineraaleista irtoaa aavistuksen meikkimäinen tuoksu.

sheer daily

The Body Shop Skin Defence Multi Protection Essence SPF 50 PA ++++ on pitkälti samoin toimiva tuote kuin Exuviance – siis kasvojen iholle tarkoitettu korkea aurinkosuoja, jonka päälle meikki levittyy kauniisti. Toki tehoaineet eroavat, eikä tässä tökötissä ole sävyä tai fysikaalista mineraalisuojaa. Koostumus on myös huomattavasti kevyempi, lähes nestemäinen. Punaleväuutteen sisältämä C-vitamiini kirkastaa ja suojaa ihoa antioksidanttisesti. Emulsio toimii seka- ja rasvoittuvalla iholla yksinään, kuivaihoinen saattaa tarvita lisäksi kosteusvoiteen. Meikki levittyy ja pysyy kesälläkin yllättävän hyvin tämän päällä. 40 ml 29,50 e

Tätä tuotetta suosittelisin rasvaiselle iholle ja kirkastusta kaipaavalle. Ihanan raikas tuoksu on plussaa.

skin defence

Tuo PA ++++ muuten merkitsee UVA-suojan voimakkuutta ja 4 plussaa on järein suoja, joka löytyy.