Pumpulinpehmeät puhdistajat

Pakkanen voi puraista posket kuiviksi ja kukertaviksi. Kasvojen iho kaipaakin hellävaraisia ja kosteuttavia puhdistustuotteita. Oma ihoni vaatii tämän lisäksi myös tehoja, sillä meikki tuntuu tarraavan vielä tehokkaammin kuivaan ihoon. Olen löytänyt pari putsaria, jotka toimivat aika täydellisesti kenkkuilevallakin talvi-iholla.

GamArden Lait Nettoyant Douceur Puhdistusmaito on tarkoitettu herkälle ja reagoivalle iholle mutta passaa loistavasti myös sekaiholle. Kermaisen pehmeä ja miedon tuoksuinen voide putsaa todella tehokkaasti voimakkaankin meikin. Iho jää ihanan pehmeäksi ja joustavaksi, ja kasvovedellä pyyhkäisemällä huomaa että meikki puhdistuu todella hyvin. Aktiiviaineina onkin paljon luomulaatuisia öljyjä kuten argania ja hasselpähkinää. 200 gramman pakkaus on melko riittoisa, kasvojen ja kaulan puhdistukseen riittää euron kolikon kokoinen määrä tuotetta. Hinta on erittäin kilpailukykyinen 19,90 e.

gamarde

The Body Shop Moisture White Shiso Cleansing Powder -kasvojenpuhdistusjauhe onkin sitten jotain ihan erilaisista. Hienojakoinen jauhe sekoitetaan veden kanssa pehmeäksi massaksi, joka hierotaan iholle. Tätä en ole käyttänyt niinkään meikinputsaukseen kuin aamuiseen ihon kirkastamiseen tai ihon syväputsaukseen iltaisin. Unelmanpehmeä mössö kuorii hipiän uskomattoman hellästi jättäen sen silti selkeästi kirkkaammaksi, pehmeämmäksi ja kuulaammaksi. Pehmoinen iho imaisee hoitotuotteetkin helpommin. En raaski käyttää tätä päivittäin, tehon jotenkin huomaakin paremmin kun käyttö jää pariin kertaan viikossa. En tosin näe mitään syytä, miksi tätä ei voisi käyttää päivittäinkin. Tehoaineina loistavat ihon sävyä tasoittava shiso-öljy, kirkastava C-vitamiini, rauhoittava sekä tasoittava lakritsiuute sekä rauhoittava ja kosteuttava aloe vera -geeli. Tuotteen hinta on ollut 27,50 e, mutta ainakin tällä hetkellä näyttäisi kustantavan Body Shopin nettikaupassa 17,87 e. Jos olet ollut koukussa Dermalogican Daily Microfoliantiin, tästä löytyy samantyyppinen mutta edullisempi kilpailija ;)

bosyshop