philosophy inspiroi ihonhoitoon

Syväpuhdistava purity made simple on tehokas kasvoputsari, joka hoitelee samalla myös silmämeikinpuhdistuksen ja kasvoveden hommat. Toimii omalla rasvoittuvalla ihollani kuin unelma.

philosophyn suloisia tuotteita olen tilaillut nettikaupoista ja rahdannut reissuilta jo vuosia. Sarja sisältää monta klassikkotuotetta kuten pehmeän, helpon ja keveän amazing grace -tuoksun, jota kosmetiikkafriikit ovat fanittaneet iät ja ajat. philosophyn tuoksujen tarkoitus on korostaa käyttäjänsä ominaistuoksua pehmeällä ja persoonallisella tavalla. Tuoksuja sarjassa on kolme: amazing grace, pure grace ja living grace. Nämä EdT:t eivät karju päin pläsiä, ne vain kuiskailevat keveästi.

Himottelin muuten aikoinani tuota amazing gracea niin kovasti, että se taisi olla ensimmäinen ulkomaisen nettikaupan ostokseni koskaan. Sen takia avasin pay pal-tilinkin :D

Sarjan ihonhoitotuotteet ovat toimivan tehokkaita ja sisältävät nimessään ja etiketissään aina kivasti kannustavaa tekstiä, kuten klassikkotuote hope in a jar -kosteusvoide näyttää. Muiden muassa tämän tuotteen tehosta kertoo jotain, että se on alunperin kehitetty ihotautilääkäreiden käyttöön, ja onkin maailmalla melkoinen kulttisuosikki.

Täsmä- ja yleishoitotuotteita löytyy kaikenlaisille ihoille aina rasvoittuvasta ongelmaihosta ikääntyneeseen tai herkkään hipiään. microdelivery-mikrokuorinnat ja miracle worker-anti-age -tuotteet toimivat tymäkämpinä tehohoitoina.

Värikkäät ja raikkaat kylpy- ja pesuaineet sisältävät toimivia drinkki- ja herkuttelureseptejä kuten: cinnamon buns, senorita margarita ja vanilla birthday cake. Toki tuotteet myös tuoksuvat reseptin aiheeltaan :D

philosophyn tarkoitus on olla inspiroiva, virkistävä ja saada käyttäjänsä hymyilemään. Ihan hyvin toimii! Sarja löytyy Sokoksista ja Emotion-myymälöistä maaliskuun puolesta välistä lähtien.

Tarmokasta torstai-iltapäivää!

kuvat: philosophy