Kuumien kissojen karkkikutrit

Kuva Hugo V Photography

”Katson sineen taivaan…” Kuva Hugo V Photography

Törmäsin parin valokuvaajan u-p-e-i-s-i-i-n valokuviin netissä, ja mokomat vielä antoivat luvan julkaista niitä täällä. Nämä otokset kertovat ilman epäilyksen häivää, miksi pinkki on kevään kuumin väri. Perässä tulevatkin sitten kaikki sateenkaaren sävyt.

Ja ”se” juttu shokkiväreissä ovat raidat, liukuvärjäys sekä paljon puhuttu splashlight eli valon välähdys, joka syntyy värjäämällä tai vaalentamalla hiusten keskelle erivärinen osio koko hiusten leveydeltä.

Antakaa mielikuvituksenne lentää ja kadotkaa karkkimaahan! Ainakin Goldwellin Elumenilta pitäisi löytyä värejä, joilla kyseisiä luomuksia voi toteuttaa kampaajalla. Tosin jos et ole blondi, tiedossa on vakavaa vaalentamista, että väreistä tulee tarpeeksi kirkkaat.

Pinkeistä löytyy lukemattomia syötävän ihania sävyvivahteita. Pinkit ja sinipunaiset kestävät myös haalistumisen yleensä nätisti ja hiipuvat hiljalleen suloiseksi hattaraksi.

Vaaleanpinkin hattaratukan värjäystä voi kokeilla kotikonstein meikkaaja-kampaaja Riia Koiviston ohjein: http://www.kaikkikauneudesta.fi/wbbuild/kauneus/hiukset/pretty-in-pink

Kuva Hugo V Photography

Kuva Hugo V Photography

Kuva Hugo V Photography

Kuva Hugo V Photography

”Luoja, anna tämän olla hyvä hiuspäivä.” Kuva Hugo V Photography

Kirkkaanpunainen on ollut pinnalla jo pitkään, mitäs jos vaalentaisit punapääsi kesän kunniaksi kupariin tai oranssiin taittuvaksi?

Kuva Amanda Diaz Photography

Kuva Hugo V Photography

Väreistä viileimpiä ovat tietysti turkoosit, sinertävät ja, gulp, vihreät. Kuten toisesta kuvasta näkyy, tarpeeksi näpsäkkä neito kantaa jopa myrkynvihreän merenneitomaisen viehkeästi.

Kuva Hugo V Photography

Hienoiset harmaat raidat tuovat tyyliä vihreän sekaan. Kuva Amanda Diaz Photography

Turkoosi säväyttää, vaikka vain läikähdyksenä latvoissa. Huomaa mätsäävät kynnet. Kuva Hugo V Photography

Puuteriset pastellit ja platinanvalkoinen ovat näistä väreistä itselleni lähestyttävimpiä. Se puhdas valkoinenkin on vaan niiiiiiiiiiiiiiiiiiin vaikea loihtia omaan päähän.

Kuva Hugo V Photography

Kuva Amanda Diaz Photography

Harmikseni en löytänyt mukaan pätkittyjä hiuksia, mutta lyhyessa letissähän kirkkaat värit toimivat vielä paremmin, sillä jos joku menee mönkään, sen kasvattelee ulos nopeahkosti.

Vappuun nämä bilehilehiukset sopivat kuin kiehkurat serpentiiniin, vaikka kuka sitä enää tähän hätään kampaajalle ehtii…

Kirkkaita kevätpäiviä ja villiä vappua!

Kertokaa ihmeessä omat värivinkkinne kirkkaisiin kuontaloihin :)

6 vastausta artikkeliin ”Kuumien kissojen karkkikutrit”

  • Jostain kirkkaasta tai pastellisesta väriraidasta saa jo makeen piristyksen omiin hiuksiin; sipaisu pinkkiä sivulle tai turkoosia latvoihin ;)

  • Voi mähnä. Olen hiuskriiseillyt pienesti kun haluaisin palata blondiksi. Värjäsin tukkani ruskeaksi vähän yli vuosi sitten. Nyt tekisi mieli vielä shokkiväriäkin. On kyllä aivan ihania kuvia! <3

  • Mäkin haluaisin taas ihan platinan, ja siihen ehkä jonkun shokkiraidan tai latvavärin :D Mut hyvä silti muistaa, että varsinkin noissa kuvissa on aika lailla photoshoppausta, ja shokkkivärit haalistuu todella nopeesti. Kannattaa ehkä alun alkujaankin tähdätä vähän pastellisempaan, niin ei pety…

  • Go for it!!! Pastellit on edelleen tosi in, vaikka eihän sillä kyllä merkitystä ole :D

Kommentointi on suljettu.