Kulta ja pinkki ne yhteen soppii!

Jane Iredalen kesälookin pronssiset luomet korostavat freesisti kesäistä hehkua, ja pamauttavat pinkit huulet framille.

Suomalaiset tuppaavat vierastamaan kullan- ja metallin sävyjä meikissään. Ollaan liian kalpeita tai liian punakoita tai ihan vaan liian vaatimattomia. Eipäs ollakaan. Kultaisia sävyjä on monia, ihan kuin vaikka punaisiakin. Punaistakin vierastetaan, ollaan liian kalpeita tai liian punakoita tai ihan vaan liian vaatimattomia. Kuitenkin kaikille sopii kulta, tai punainenkin, kunhan oikea sävy löytyy.

Jos iho punoittaa, kokeilepa keltakullan sijaan pehmeämpää ja vaaleampaa ruusukullan sävyä. Tai neutraalia mutta hohtelevaa beigeä. Kupariin tai pronssiin kääntyvät metallinsävyt sopivat silmämeikissä hienosti suomalaisille sinisille tai vihreille silmille.

Jane Iredale Quad Bronzer -hohdevärin Moonglow -sävyt istuvat myös kalpeanaamalle. Näitä voi levitellä ihan mihin haluaa dekolteeta ja luomia myöten.

Päivettyneellä iholla kultaisena hohtelevat luomet tai poskipäät loihtivat hätkähdyttävän hienon efektin. Pinkki huulipuna viimeistelee raikkaan ja kesäisen meikin. Ihan hyvin voi yhdistää lämmintä ja kylmää, niinhän Suomessa tapahtuu joka kesä.

Kultaisia kesähetkiä!

Kuvat ovat Iredale Mineral Cosmetics, Ltd -luvalla saatuja.