Kolmella tapaa kaunistava kasvohoito

Olen käyttänyt kotimaisia BTB13 -tuotteita enemmän ja vähemmän uskollisesti alkukesästä asti. Kokeilen tietysti ammatin puitteissa kaikkea muutakin, mutta aina jos/kun iho alkaa kenkkuilemaan, saan sen rauhoitettua näillä jo luottotuotteiksi muodostuneilla pelastajilla. Sain viime viikolla tilaisuuden testata sarjan kasvohoitoa, ja tartuin siihen innolla, sillä käyn todella harvoin missään hoidoissa. Samat säännöt pätevät tähän kauneustoimittajaan kuin suutarin lasten kenkiin.

Suuntasin siis Arkadiankadulle Töölöön Mandarin Spa-hoitolaan. BTB13 Tehokiinteytys-anti age -hoito toimii samoilla periaatteilla kuin sarjan tuotteet. Hoidon on tarkoitus puhdistaa, rauhoittaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Ihanan yksinkertaisen tästä hoidosta tekee se, että koska tuotteet sopivat lähes millaiselle iholle vain, on se täysin universaali hoito, joka sopii niin akneiholle, rosacealle tai syvempien juonteidenkin hoitoon. SKY-Cidesco kosmetologi Sini Linnavirta räätälöi hoidon juuri omalle iholleni sopivaksi. Tukkoinen ja rasvaisuuteen taipuva ihoni sai siis aluksi ultraäänellä tehtävän Sonoscrub-puhdistuksen ja vasta sitten hoidon perusvaiheet: kuorinnan, hieronnan, ampullien imeytyksen ja naamion. Hoitoon voidaan liittää myös mekaaninen putsaus. Hoitotuotteet on terästetty hoitolavahvuuksilla eli ovat tehokkaampia kuin kotihoitotuotteet.

Sinin käsittelyssä yhdistyi todella miellyttävästi rauhallinen tapa kertoa, mitä seuraavaksi tapahtuu, vaivaton keskustelu ja hoidon vaiheisiin sopivat hiljaiset hetket esimerkiksi hieronnan aikana. Todella rentouttava ja pitkä kasvohieronta oli ehdottomasti kokemuksen nautinnollisin vaihe. Perusteellinen 1,5-2 tunnin hoito toimi ihanana irtautumisena arjesta.

Suosittelen näin monipuolista hoitoa kaikille, eritoten niille jotka eivät raaski paljon kasvohoidoissa ravata. Jos käyt vain kerran vuodessa kasvohoidossa, on käytännöllistä, että yksi hoito sisältää syväpuhdistuksen, rentouttavan/rauhoittava hieronnan ja mahdollisimman tehokkaat aktiiviaineet.

Niin kuin ei mikään tässä maailmassa, myöskään BTB13 -tuotteet eivät ole erehtymättömiä tai kaikille toimivia. Olen ollut todella tyytyväinen sarjan Kosteuttavaan Hoitovoiteeseen, joka sopii täydellisesti myös rasvaiselle iholle. Nyt sain talvea vasten testiin sarjan Anti-age Hoitovoiteen, joka ei tunnu sopivan minulle yhtä hyvin, jostain on poskipäille ilmestynyt pari pientä näppyä. Nyt testailen, poistuvatko näpyt, kun palaan edelliseen kevyempään voiteeseen tai nappaankin kokeiluun sarjan Vitamiinivoiteen.

”Sen oikean” kosmetiikan löytäminen on joskus kiven takana. Siksipä näitä juttujakin väsäilen, jotta joskus joku omalle kohdalle osuva vinkki näistä löytyisi. Kaikkien ihot kuitenkin reagoivat yksilöllisesti ja omankin ihon tarpeet vaihtelevat erilaisissa elämänvaiheissa, vuodenajoista ja ympäristön muista haasteista riippuen.

Sarjan tuotteita nyt vajaa puolisen vuotta käytettyäni, on pysyvä ja lehahteleva punoitus vähentynyt huomattavasti. Kutiavia ja kirveleviä, ruusufinniksi luokittelemiani, näppyjä ei ole näkynyt ja iho on käyttäytynyt muutenkin melko mallikkaasti. BTB13 on toiminut sekoilevalle ja herkälle raskausajan iholleni hyvin, kiitos siitä!

Kuva on Mandarin Spa:n omaisuutta. Teksti ei ole minkään yhteistyön puitteissa sovittu, vaan oman henkilökohtaisen mieltymykseni sanelema.