Kevään kahdet kasvot

Ilpo Kaikkonen ojensi minulle tänään kukkakimpun. Kirjaimellisesti kaksi minuuttia myöhemmin Kulttuuritehdas Korjaamon pihassa psykoosin hurjistama miekkonen vastusti värjättyjä hiuksiani huutamalla omat ja kollegani korvat lukkoon. Sattumoisin kaverillani oli lähes mustaksi värjätyt lyhyet hiukset ja oma pääni loisti juuri blondattua valkoista ja vaaleankeltaista.

”Luonnollinen on paras väri naiselle”, oli olutta nautiskelevan kaksimetrisen kaapin kivuliaan kovaääninen julistus. Koska omaan ihan käyvän kotikasvatuksen, ja osaksi myös akuutin väkivallan uhan vuoksi, pidin mielipiteeni hiusvärien mahtavasta maailmasta itselläni ja annoin miehen ajamalle asialle hiljaisen hyväksyntäni.

Kevään kirkas valo voi toki tehdä tepposet kenelle tahansa – vaikea on itsekin pidättää huutoa, kun aamuauringossa tarkastelee ihoaan suurentavasta peilistä…

Lurauttipa Ilpo pari lauluakin lehdistön iloksi :)

Kaikkosen kukkakimpun sain siis Garnierin ja Maybellinen kevätuutuuksien lanseerauksessa, jossa esitellyistä herkkupaloista pääsen kertomaan myöhemmin lisää. Olit sitten räpsyripsien, rajausten, nuden tai neonvärien ystävä, tiedossa on iloisia uutisia!

Värikästä mutta raivarivapaata päivänjatkoa!