Kestävät meikit helteisiin

Olen sulatellut kasvoillani meikkejä varmaan pari litraa tänä kesänä. Köyhyyden ja itaruuden runtelemana en millään raaskinut tilata netistä niitä luottotuotteita, joiden tiedän toimivan. Hellejakson haperoittamat aivoni antoivat kuitenkin viime viikolla periksi ja ostin kaksi rakasta ja tasan tarkkaan kiehumispistettä kestävää Too Faced -tuotetta.

’Maailman paras’ on käsite, jota käytetään liikaa ja joka nostaa karvat pystyyn. Miten kukaan voi sanoa, että joku asia on maailman paras, ellei ole kokeillut niitä kaikkia? Nyt väitän kuitenkin, että olen testannut enemmistön markkinoilla olevista nude-sävyisistä huultenrajauskynistä, ja empiirisen tutkimukseni mukaan Too Faced Perfect Lips -huultenrajauskynä on kynistä kestävin ja sen sävy Perfect Nude on käyttökelpoisin nudesävy.

Tällä kynällä huulet voi jopa piirtää himppasen muhkeammiksi kuin luoja soi. Kuvan huulipuna on muuten kanssa uus suosikki mutta voin paljastaa sen vasta kuun lopulla :)

Kynää ei tarvitse teroittaa ja se asustaa automaattihylsyssä. Sen koostumus saattaa tuntua aluksi turhan pehmeältä mutta juuri tuo vahamainen pehmeys antaa kynälle sen uskomattoman pysyvyyden. Kynä levittyy pehmeästi ja luonnollisesti, ja kun levitän sitä hiukan huulen alueelle, auttaa se myös huulipunaa pysymään.

Mielestäni Perfect Nude sävy sopii kaikkiin nudepuniin, vaikka onkin aavistuksen tummempi kuin jotkut vaaleimmat punat. Omilla huulillani se kestää helteen, ei-niin-tuliset suukot ja kaiken syömisen ja juomisen.

Ainoat huonot puolet Perfect Lipsissä ovat sen suhteellisen nopea kuluminen ja hinta, joka huitelee jossain parinkymmenen euron hujakoilla. Kun olen varoissani, tilaan kyniä yleensä pari kappaletta kerralla, sillä ne tuppaavat loppumaan äkkisältään. Pretty.fi myi niitä ennen, vaan loppuivat sieltäkin. Kun reissaatte ulkomailla, Too Facedin herkkuja kannattaa hakea Sephorasta. Nettikaupoista itse käytän lookfantastic.comia.

Rusketuksen kestoa puolestaan pitkittää Too Faced Endless Summer Bronzer -aurinkopuuteri. Tämä todella luonnollisen sävyinen puuteri pysyy siistinä, vaikka hikoilen ja rasvoitun kahdessa minuutissa meikin levityksestä. Neutraali, lähes matta sävy sopii parhaiten suht vaalealle hipiälle, vaikka kerrostuu kyllä tarvittaessa tummemmaksi. Koostumus on nerokas, näyttää matalta mutta sisältää aivan hienoisesti auringon hehkua jäljittelevää hohtoa.

Näillä tuotteilla aion varustautua vielä yksiin edessä oleviin kesähäihin ja toivon, että sydämeni on ainoa, joka seremoniassa sulaa.