Kauniit keväthiukset

Kuva Schwarzkopf Professional

Kivat kevät- ja kesähiukset ovat omaan makuuni helpot, rennot ja fiiliksestä riippuen tyttömäiset tai seksikkäät. Lyhyille hiuksille tämä merkitsee hyvää leikkausta. Schwarzkopf Professionalin White Hot -malliston sivulta ajeltua leikkausta on nähty jo pitkään katukuvassa, ja omassakin päässäni, mutta se nyt vain toimii. Kivan uuden twistin tyyliin saa syvästä kaksoisväristä, jolloin lyhyt osio ikään kuin ilmestyy pidemmän alta.

kuva Schwarzkopf Professional

kuva Schwarzkopf Professional

Sivuilta sheivatut kutrit saa helposti myös keesiksi jämäköiden muotoilutuotteiden, tupeerauksen sekä vahvan föönin avulla. Alla näkyvä vaaleanlila sävy on superherkullinen kesäväri, joka vain paranee haaletessaan.

kuva Schwarzkopf Professional

70-luvun tyylinen, pehmeä laineversio Joan Jettin kampauksesta syntyy myös täysin nappiin menneestä leikkauksesta. Siipimäiset raidat viimeistelevät muodon ja loput hoitaa hyppysellinen vahaa tai muotoiluvoidetta.

kuva Schwarzkopf Professional

Superhelppo kesäkampaus kootaan kasaan pelkän pinnin avulla. Vintagefiilis taattu!
Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman taiteili pinnikampaukset New Yorkin muotiviikolla Peter Somin syksy/talvi 2014 -näytökseen. Vaikka nämä ovatkin talven trendejä, toimivat ne mielestäni suloisesti myös suvessa.

Wella Professionals/Peter Som f/w 2014

Wella Professionals/Peter Som f/w 2014

Wella Professionals/Peter Som f/w 2014

Sitten pitkähiuksisten prinsessojen kutrit. Rennot biitsilaineet, eikös vaan? Kirsten Dunst näyttää oivaa mallia hiekkaista liukuvärjäystään myöten. Samantyyliset kiharat voi rutistella luonnontaipuisaan hiukseen vaikka suolasuihkeen avulla.

Jopa 8 viikkoa kestävät laineet saa nyt myös kampaamopalveluna. L’Oréal Professionnelin Beach Waves -rakennekäsittely on kevyt kiharakäsittely, jota tarjoavat huhtikuusta lähtien L’Oréal Professionnel -kampaamot.

Kuva L’Oréal Professionnel

Pinkit raidat ja kokopään värjäykset ovat kevään ehdoton värihitti. Poppy Delevigne esittelee splashlightin eli valon välähdyksen, joka syntyy värjäämällä tai vaalentamalla hiusten keskipituuteen erivärinen osio koko hiusten leveydeltä.

Kuva L’Oréal Professionnel

Pinkin raidan saa helposti tehtyä esimerkiksi L’Oréal Professionnel Pinkillä Hiusvärilakalla. Peseytyy pois sampoopesussa, tosin ainakin kovin vaaleisiin hiuksiin ottaa kiinni sen verran hyvin, että kestää kyllä useamman pesun.

Hiusvärilakka kustantaa 20 e ja sävyjä löytyy 8 toinen toistaan kirkkaampina.

Pinkillä L’Oréal Professionnel Hiusvärilakalla tehty ärhäkkä raita. Kuva L’Oréal Professionnel.

Kuva L’Oréal Professionnel

Hyviä hiuspäiviä kevääseen ja kesään!

Juttu ei sisällä mitään maksettua mainosta.