Kalorittomat kesäherkut

Kuva Pixabay

Moni muukin varmasti arvostaa makeiden mansikoiden ja täyteläisen kerman syntistä yhdistelmää. Itse asiassa, tiedän lähipiiristäni vain yhden tylsimyksen, joka ei siitä pidä. Kyseinen ilonpilaaja seuraa minua aivan joka paikkaan, istuutuu aina ensin, blokkaa pääsyni tiukimpiin farkkuihin ja on muutenkin suoraan sanottuna todellinen perseilijä.

Jotta en kasvattaisi tämän tyypin ”egoa” enää entisestään, nautin välillä kermavaahtoon hukutetut mansikkani vain pinnallisesti. Siis voitelen itseni niillä. Syötävillä ruokatarvikkeilla homma on toki hauskaa, mutta myös melko sottaista, niinpä turvaudunkin usein kosmetiikan muotoon muunneltuihin herkkuihin.

Ei kalorin kaloria! Sen sijaan tämän täyteläisen käsivoiteen mansikkainen tuoksu leijailee iholla ihanan pitkään. Erittäin käypä hinta on vitosen luokkaa.

I Love… Strawberries & Cream -sarjan käsivoide on ihana kesätuote. Se kosteuttaa hyvin, imeytyy hetkessä ja jättää iholle tuntikausiksi melko autenttisen metsämansikan aromin. Sarjassa on myös muita päteviä vartalotuotteita kuten suihkugeeli, vartalovoi ja vartalokuorinta, mutta jostain syystä juuri käsivoiteen tuoksu oli omaan nenääni paras ja luonnollisin.

I love…Mango & Papaya Handwash -käsipesu on herkullisen hedelmäinen ja piristävä. En ole nuuhkinut muita Mango & Papaya -tuotteita mutta olettaisin ainakin suihkugeelin tuoksun olevan samaa mieltä nostattavaa luokkaa. Kosteuttava geeli jättää iholle kevyen hedelmäkarkkisen tuoksun.

Suihkugeelin hinta jää alle 20 euron ja vartaloemulsion alle 13 euron.

Rose & Co -sarjan Lemon Bon Bon -tuotteet ovat sekä pinnallisesti että sisällöllisesti täyttä nautintoa. Vintagetyylisessä putelissa asuva suihkusampoo tuoksuu taivaallisesti sitruunamarenkipiirakalta, siis siinä määrin, että kuolaa erittyy. Vartalovoide on enemmänkin puhtaan sitruunainen, himppasen kirpsakampi, sillä se sisältää myös hitusen sitruunaruohoa. Tuotteet toimivat kivan keveinä kesäkosteuttajina ja jättävät iholle super-raikkaan olon.

Makeankirpeää loppuviikkoa!

Tuotteet ovat lehdistönäytteinä saatuja.

2 vastausta artikkeliin ”Kalorittomat kesäherkut”

Kommentointi on suljettu.