Ihmeen ihana kasvonaamio

GamARde Près Âge Korjaava naamio rauhoittaa nassun hintaan 21,30 e.

Se on melko vaatimattoman näköinen. Parhaat asiat usein ovat. Ja se on nappituote juuri tähän, ehkä vielä himppasen kohmeloiseen päivään.

Intoilin GamARden voiteista jo aiemmassa postauksessani, nyt sain jälleen sarjasta testattavaksi loistotuotteen. Herkälle iholle sopiva Près Âge Korjaava naamio sekä napakoittaa että syväputsaa ja rauhoittaa ihon. Vaikka tuubissa lukee ’anti-age’, en näe mitään syytä, miksei tätä voisi käyttää kuka vain.

Ihoni on temppuillut oikein olan takaa viime aikoina. Se punoittaa, rasvoittuu ja pukkaa ärtynyttä paukamaa poskipäille. Viime viikonloppuna ajattelin väsyneenä ja itseinhoisena kokeilla tuota maahantuojan kehumaa naamiota, ainakin putsaamaan huokoset, jos ei muuta. Läiskin voidetta melko ohuelti lärviini, annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Naamio oli sen verran kuivunut (ja imeytynyt?) ihoon, että sitä ei edes paljon irronnut, kun huuhtelin kasvoni. Virutettu naama oli sileä, putipuhdas, huokoset olivat supistuneet, ja ennen kaikkea, se oli vaalea. Punoitus oli kadonnut kuin taikaiskusta ja ärtyneet näpyt lakanneet kutiamasta. Olin vähintään ällikällä lyöty. Iho ei jäänyt kiristävän kuivaksi kuten usein savinaamioiden jälkeen, mutta seerumin tai kosteusvoiteen se ehdottomasti tarvitsi.

Tutkailin typertyneenä naamion aktiiviaineita; Gamarde-les-Bains -vesi, luomulaatuinen argan-öljy, valkoinen savi, luomulaatuinen hasselpähkinäöljy ja luomulaatuiset rosmariinin ja sypressin eteeriset öljyt. Super-ravitseva argan-öljy yhdistettynä hellävaraiseen valkoiseen saveen sekä antioksidanttisiin ja antiseptisiin eteerisiin öljyihin tuntuu toimivan. Tuo sypressi erityisesti laskee turvotusta, josta päättelenkin, että se sopii hyvin juuri ärtyneille näpyille, ja myös siihen krapulapöhön karkottamiseen.

Vielä aamulla herätessäni iho oli rasvoittunut yöllä huomattavasti vähemmän kuin normaalisti. Naamapesun jälkeen nassu ei alkanut normitapaansa helottamaan, vaan pysyi suhteellisen tasavärisenä. Turvonneet paukamat loistivat poissaolollaan! Siis kutiavat näpyt, jotka ovat tod. näk. ruusufinniä, katosivat yön aikana lähes kokonaan. Iho oli niin kirkas ja rauhoittunut, että lätkin meikiksi normaalia paaaaljon ohuemman värivoiteen.

Eipä tässä muuta voi sanoa, aion käyttää naamiota pari kertaa viikossa ja toivoa, että se tekee taikojaan joka kerta.  I rest my case.

Hyvää viikonloppua ja suloisen toukokuun alkua!

Tässä vielä jälkikäteen tiedustelleille GamARden jälleenmyyntipisteet:

– Hyvinvointikeskus Ecocare, Valimotie 8, Vantaa
– Hyvinvointikauppa PUR, Urho Kekkosen katu 8, Helsinki
– Koivun Hyvän Olon Hoidot, Liisankatu 14, Helsinki
– Kauneushoitola Seize, Uudenmaankatu 39 A 3, Helsinki (Myös täällä tehdään Gamarde-hoitoja ja annetaan ihonhoito-ohjeita vaativillekin ihoille)
– Luontaistuote Marjaterttu, Maakotkantie 10, Vantaa
– Luontaiskeskus Marius, Rihkamakatu 8, Porvoo
– Luontaistuntija Kouvola, Kauppalankatu 2, Kouvola
– Internetkauppa: www.elonatura.com