Hipiä huokeasti hehkeäksi

Posti tiputteli kesän kuluessa näppäriä näytteitä kivan hintaisista vartalonhoitotuotteista. Näillä syysfiilistäkin henkivillä herkuilla kesän korventama hipiä hoituu elinvoimaiseksi ja persikanpehmeäksi.

Garnier Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Scrub -vartalonkuorintavoide sisältää neljää hemmottelevaa öljyä: argaanin, mantelin, macadamian ja ruusun. Erikokoiset siemenrouheet kuorivat karhean ihon ihanan siloiseksi ja joustavaksi. Ylellisessä tuoksussa erottuu ruusuöljy ja pähkinäinen vivahde. Mössö on niin ravitsevaa etten itse kesäaikaan laittanut kosteusvoidetta sen käytön jälkeen lainkaan. 200 millin putkilo kustantaa 6,95 e.

Vanha kunnon Vitalis teki vartalovoiteen; my BODY -voide imeytyy hetkessä ja tuoksuu raikkaasti nektariinilta ja valkoiselta inkivääriltä. Sopi keveytensä ansiosta erinomaisesti kesäkosteuttajaksi, todella korppukuivalle iholle saattaa olla ilmojen viilentyessä hiukan liian kepeää. Sisältää rauhoittavia ainesosia, joten sopii kivasti myös ihokarvojen ajelun jälkeen käytettäväksi. Edullinen hinta on 200 ml 5,20 e.

Tosi täyteläistä hoitoa halajava ihastuu Mádaran Pihlaja DD Body Butter -vartalovoiteeseen. Vegaaninen, koko perheelle sopiva voimainen voide ravitsee todella tehokkaasti ja tuoksuu syksyisesti pihlajalta. Paksu voide on pakattu täyteen ihoa suojaavia vitamiineja ja antioksidantteja. Itse puteli on suunniteltu säästettäväksi tuotteen loppumisen jälkeen vaikka topsy- tai pumpulipurkkina. Riittoisa 180 millinen purkki 25 e.

Kreikkafanin kesäfiiliksen jatkajina toimivat kukkivan viinitarhan tuoksuiset Korres Santorini Vine -vartalovoide 200 ml/15,90 e ja -suihkugeeli 250 ml/12,50 e. Rauhoittavaa ja ravitsevaa manteliöljyä sisältävät tuotteet jättävät ihon raikkaan ja siloisen tuntuiseksi. Molemmat mömmöt kosteuttavat ja lataavat ihon kestäväksi suojaavilla antioksidanteilla. Active Aloe -yhdistelmä lupaa lisätä kollageenin ja elastiinin synteesiä eli ehkäistä ihon vanhenemisen merkkejä.

Hehkeytykööt hipiänne viikonlopun aikana!