Avainsana: Viking Grace

Kelluva kosmetiikkataivas

Risteilylaivat muuttuvat yhä lisääntyvällä tahdilla tyylittömistä ”porauslautoista” kelluviksi hemmottelukeitaiksi. Toinen reissuni Viking Linen M/S Viking Gracella vahvisti nämä vibat. Alkuviikko oli mukavan rauhallinen aika nauttia laivan lukuisista luksuspalveluista.

Itämeren iloksi Grace sattuu olemaan myös mahdollisimman ympäristöystävällinen alus. Se on maailman ensimmäinen suuri matkustaja-alus, jonka polttoaineena käytetään nesteytettyä maakaasua. Maakaasu aiheuttaa huomattavasti vähemmän haitallisia päästöjä: typpipäästöt ja hiukkaset vähenevät 85 % … Lue lisää »

Vesileikkejä Viking Gracella

Premium-hytin ikkunoista on aurinkoisena päivänä huokaisuttavan upea näkymä merelle.

Vierailin ensimmäistä kertaa Viking Gracella toukokuun alussa, kun pääsin sinne työn puolesta tutkailemaan spa-osastoa ja sen hoitoja. Viking Amorellalla ja Gracella on muuten vielä kesäkuun alkuun asti Beauty & Wellness -viikot, joiden aikana tarjolla on mm. superruokia, erikoishintaisia spa-hoitoja, zumbapiknikkiä ja 18.5. Graceloppet-juoksuelämys, jossa juoksijat jolkottavat Gracen kannella. Siinäpä meille laiskiaisille … Lue lisää »