Avainsana: Tuoksut

Äijien tuoksut testissä

Naisten tuoksut tuli jo arvosteltua, nyt rankataan tasa-arvon nimissä miesten parhaat kesätuoksut. Värväsin testineniksi ja malleiksi poikaystäväni Jaken ja hänen oikean (ja toisinaan ehkä vasemman) kätensä Jussin.

Haistelun kestettyä pari minuuttia huomasin, missä oli mennyt vikaan; en ollut hommannut testaajille mitään kurkun kostuketta. Niinpä joudun itse aika pitkälti hoitamaan tuoksujen kuvaukset, koska poikien verbaalinen anti oli…no…näette alempana.

Pointtina oli siis … Lue lisää »

Haista kukkanen! – Kesätuoksujen kärkikymmenikkö

Nämäkin kaunottaret tuoksuivat tiensä kärkeen.

Tuoksuja on aika mahdotonta suositella muille, ne muuttuvat niin paljon ihmisestä riippuen. Kaverilla huumaavan ihanalta tuoksuva tuote voi lemuta omalla nahkalla ihan kissanpissalta. Siitäkin huolimatta tuoksujutut ovat varmaankin ammattini odotetuinta antia. Ymmärrän sen erittäin hyvin. Jälleen kerran nämäkin tuoksunäytteet saivat saapuessaan aikaan pienoista hypähtelyä ja innokkaita ilonkiljahduksia.

Kun kirmaat tavarataloon suihkuttelemaan potentiaalisten pullojen sisältöä ihollesi, … Lue lisää »

Tuoksutaanko toisiltamme?

Oletko niin rakastunut, että haistelet mielitiettysi tyynyliinaa tai t-paitaa, kun hän on poissa? Onko sinusta tullut te? Käytättekö samanlaisia tuulipukuja tai lainaatko hänen farkkujaan? Työskentelettekö peräti perheyrityksessä? Vai haluatko vain säästää yhteisen kylppärinne hyllytilaa? Jos vastasit ”kyllä” johonkin näistä kysymyksistä, minulla on tuotesuositus teille molemmille!

Miinuspuolena tosin mainittakoon, että jos vastasit ”kyllä” useampaan kuin yhteen kysymykseen, saatat kärsiä vakavasta läheisriippuvuudesta, … Lue lisää »