Avainsana: Shiseido

Surulliset silmänaluset

Vielä viisi vuotta sitten en ajatellut silmänalusiani koskaan. Nykyään stressaan niistä joka päivä. Väsyneet ja vanuneet silmänaluset kun ovat se ensimmäinen vanhentava tekijä kasvoissa.

Samaan aikaan, kun rasvakerros antoi hiukan periksi, muuttivat tummat läikät silmieni alle asumaan. Kun rasvaa poistuu silmäkuopan päältä, iho alueella löystyy ja verisuonet kuultavat alta. Periaatteessa joko jojo-laihtumisistani tai ihan vain iästä johtuva rasvakato aiheutti dominoefektin … Lue lisää »

Aurinkoiset kesämeikit

Kesän kätevimmät aurinkopuuterit ja hellekelien meikkivoide.

Aurinko on loistanut viime viikot poissaolollaan, eikä se näihin olmikasvoihin tasaisesti tartu muutenkaan. Kaavin siis joka kesän alussa kuumeisesti jämiä lemppari aurinkopuuterieni uumenista. En halua sutia lärviini yhtään lisäkiillettä, enkä mitään liian tummaa. Mattaversioilla onnistuu sitten kasvojen varjostuskin samaan syssyyn. Täksi kesäksi nappasin saaduista pressinäytteistä kaksi suosikkia.

L’Oréal Paris Glam Bronze Duo -aurinkopuuterissa on … Lue lisää »

Haista kukkanen! – Kesätuoksujen kärkikymmenikkö

Nämäkin kaunottaret tuoksuivat tiensä kärkeen.

Tuoksuja on aika mahdotonta suositella muille, ne muuttuvat niin paljon ihmisestä riippuen. Kaverilla huumaavan ihanalta tuoksuva tuote voi lemuta omalla nahkalla ihan kissanpissalta. Siitäkin huolimatta tuoksujutut ovat varmaankin ammattini odotetuinta antia. Ymmärrän sen erittäin hyvin. Jälleen kerran nämäkin tuoksunäytteet saivat saapuessaan aikaan pienoista hypähtelyä ja innokkaita ilonkiljahduksia.

Kun kirmaat tavarataloon suihkuttelemaan potentiaalisten pullojen sisältöä ihollesi, … Lue lisää »