Avainsana: Meikki

Surulliset silmänaluset

Vielä viisi vuotta sitten en ajatellut silmänalusiani koskaan. Nykyään stressaan niistä joka päivä. Väsyneet ja vanuneet silmänaluset kun ovat se ensimmäinen vanhentava tekijä kasvoissa.

Samaan aikaan, kun rasvakerros antoi hiukan periksi, muuttivat tummat läikät silmieni alle asumaan. Kun rasvaa poistuu silmäkuopan päältä, iho alueella löystyy ja verisuonet kuultavat alta. Periaatteessa joko jojo-laihtumisistani tai ihan vain iästä johtuva rasvakato aiheutti dominoefektin … Lue lisää »

Viehkot vintage-aarteet

Herkät vintagepakkaukset houkuttavat pelkällä ulkonäöllään. Onneksi tässä rasiassa ja tuubissa on käypää tavaraa myös sisällä.

Sothys Desquacrem -syväpuhdistusaine toimii tavallaan kuin syväputsari ja toisaalta kuin rakeeton kuorinta. Voide vain levitetään kosteille kasvoille, annetaan tehdä taikojaan minuutin verran ja pyöritellään kostein sormin pois. Lopputulos on puhtauttaan nitisevä iho, joka todellakin näyttää myös kuulaammalta. Itse en ainakaan saanut parin kerran käytön jälkeen … Lue lisää »

Kestävät meikit helteisiin

Olen sulatellut kasvoillani meikkejä varmaan pari litraa tänä kesänä. Köyhyyden ja itaruuden runtelemana en millään raaskinut tilata netistä niitä luottotuotteita, joiden tiedän toimivan. Hellejakson haperoittamat aivoni antoivat kuitenkin viime viikolla periksi ja ostin kaksi rakasta ja tasan tarkkaan kiehumispistettä kestävää Too Faced -tuotetta.

’Maailman paras’ on käsite, jota käytetään liikaa ja joka nostaa karvat pystyyn. Miten kukaan voi sanoa, että … Lue lisää »

Aurinkoiset kesämeikit

Kesän kätevimmät aurinkopuuterit ja hellekelien meikkivoide.

Aurinko on loistanut viime viikot poissaolollaan, eikä se näihin olmikasvoihin tasaisesti tartu muutenkaan. Kaavin siis joka kesän alussa kuumeisesti jämiä lemppari aurinkopuuterieni uumenista. En halua sutia lärviini yhtään lisäkiillettä, enkä mitään liian tummaa. Mattaversioilla onnistuu sitten kasvojen varjostuskin samaan syssyyn. Täksi kesäksi nappasin saaduista pressinäytteistä kaksi suosikkia.

L’Oréal Paris Glam Bronze Duo -aurinkopuuterissa on … Lue lisää »

Kulta ja pinkki ne yhteen soppii!

Jane Iredalen kesälookin pronssiset luomet korostavat freesisti kesäistä hehkua, ja pamauttavat pinkit huulet framille.

Suomalaiset tuppaavat vierastamaan kullan- ja metallin sävyjä meikissään. Ollaan liian kalpeita tai liian punakoita tai ihan vaan liian vaatimattomia. Eipäs ollakaan. Kultaisia sävyjä on monia, ihan kuin vaikka punaisiakin. Punaistakin vierastetaan, ollaan liian kalpeita tai liian punakoita tai ihan vaan liian vaatimattomia. Kuitenkin kaikille sopii kulta, … Lue lisää »

Lumenen loistavat luomivärit

Vasemmalla paletti sävyssä 4 Hohtavaa hiekkaa ja oikealla 2 Kallioluodolla.

Lumenen uusi Blueberry Pitkäkestoinen Luomiväripaletti oli kiva ylläri kevätuutuksien joukossa. Huomattavan pigmenttipitoisissa paleteissa on heleät ja helpot sävyt. Kussakin paletissa on yksi matta-, kaksi semi-mattaa- ja yksi hehkuva helmiäissävy. Erilaisia värikokonaisuuksia on kaiken kaikkiaan neljä.

Jo yhdellä sipaisulla väriä levittyy ihan kiitettävä määrä. Kädellä paletin 4 Hohtavaa hiekkaa sävyt.

Silkkinen … Lue lisää »

Max Factorin nätit nude-huulikillot

05 Glistening Dew, 20 Glowing Peach, 15 Radiant Rose, 35 Lovely Candy, 80 Lustrous Sand, 10 Pristine Nude (suosikkini), 75 Glossy Toffee

Max Factorin Colour Elixir Gloss -huulikiiltojen valikoimasta löytyy tänä keväänä nude-sävyjä joka makuun. Kuten näkyy, valikoima kattaa kaiken hohtelevasta hiekasta aina tummaan toffeeseen. Oma suosikkini on tuo kimalteeton ”perusnude” 10 Pristine Nude.

05 Glistening Dew, 20 Glowing Peach, Lue lisää »