Avainsana: Lumene

Oprahin suomalainen suosikki

Nyt on pakko leikkiä uutistoimistoa ja infota kaikille, että Oprah Winfrey on valinnut Lumenen Arctic Spa Vartalovoin yhdeksi tämän vuoden suosikkituotteekseen!

Oprah valitsee joka vuosi O-list -nimiselle lahjalistalle lempparituotteitaan. Kolmen parhaan vartalovoiteen joukkoon päässyt Lumene on ollut viime vuosina omakin vartalovoisuosikkini. Tehokkaasti pehmentävä voide tuoksuu herkästi ja sopii muutenkin Suomen talveen kuin porkkana lumiukon nassuun. Oprahin toinen suosikki Comfort Zone … Lue lisää »

Surulliset silmänaluset

Vielä viisi vuotta sitten en ajatellut silmänalusiani koskaan. Nykyään stressaan niistä joka päivä. Väsyneet ja vanuneet silmänaluset kun ovat se ensimmäinen vanhentava tekijä kasvoissa.

Samaan aikaan, kun rasvakerros antoi hiukan periksi, muuttivat tummat läikät silmieni alle asumaan. Kun rasvaa poistuu silmäkuopan päältä, iho alueella löystyy ja verisuonet kuultavat alta. Periaatteessa joko jojo-laihtumisistani tai ihan vain iästä johtuva rasvakato aiheutti dominoefektin … Lue lisää »

Lumenen loistavat luomivärit

Vasemmalla paletti sävyssä 4 Hohtavaa hiekkaa ja oikealla 2 Kallioluodolla.

Lumenen uusi Blueberry Pitkäkestoinen Luomiväripaletti oli kiva ylläri kevätuutuksien joukossa. Huomattavan pigmenttipitoisissa paleteissa on heleät ja helpot sävyt. Kussakin paletissa on yksi matta-, kaksi semi-mattaa- ja yksi hehkuva helmiäissävy. Erilaisia värikokonaisuuksia on kaiken kaikkiaan neljä.

Jo yhdellä sipaisulla väriä levittyy ihan kiitettävä määrä. Kädellä paletin 4 Hohtavaa hiekkaa sävyt.

Silkkinen … Lue lisää »