Avainsana: Ihonhoito

Bioeffectin toimivat tehokosteuttajat

Olen tällä hetkellä laiska mutta vaativa ihonhoitotuotteiden käyttäjä. En jaksa läträtä tuhannella tuotteella, mutta en myöskään voi käyttää mitä tahansa litkua, koska iho ottaa itseensä erittäin helposti. Ilmeisesti talvi-ilmaston ja raskaushormonien yhdistelmä asettaa erityishaasteita muutenkin mystiselle ihotyypilleni. Ongelmana ovat olleet mm. todella kuiva silmänalusiho sekä kiristävä mutta kuitenkin rasvoittuva lärvi, joka pukkaa myös herkästi näppyä sille päälle sattuessaan.

Olen käyttänyt … Lue lisää »

Pumpulinpehmeät puhdistajat

Pakkanen voi puraista posket kuiviksi ja kukertaviksi. Kasvojen iho kaipaakin hellävaraisia ja kosteuttavia puhdistustuotteita. Oma ihoni vaatii tämän lisäksi myös tehoja, sillä meikki tuntuu tarraavan vielä tehokkaammin kuivaan ihoon. Olen löytänyt pari putsaria, jotka toimivat aika täydellisesti kenkkuilevallakin talvi-iholla.

GamArden Lait Nettoyant Douceur Puhdistusmaito on tarkoitettu herkälle ja reagoivalle iholle mutta passaa loistavasti myös sekaiholle. Kermaisen pehmeä ja miedon tuoksuinen … Lue lisää »

Kertakäyttönaamioita kaikille!

Olen aivan ihastunut kertakäyttöisiin naamioihin, joita markkinoille satelee nyt runsain mitoin. Oman ihonhoidon voi räätälöidä juuri itselle sopivaksi, eikä esimerkiksi anti-age tai näppynaamiota tarvitse ostaa kalliissa pakkauksessa, jos tarvetta pienelle piristykselle on vaikka vain pikkujoulukautena.

Yllä kuvatun Skin Republicin valikoimasta löytyy kertakäyttöisiä hemmottelupakkauksia myös silmänympäryksille, käsille, jaloille ja kaulalle. Mielenkiintoinen tuttavuus on esimerkiksi Foot Peel -jalkojen kuorintahoito, joka lupaa poistaa … Lue lisää »

Kolmella tapaa kaunistava kasvohoito

Olen käyttänyt kotimaisia BTB13 -tuotteita enemmän ja vähemmän uskollisesti alkukesästä asti. Kokeilen tietysti ammatin puitteissa kaikkea muutakin, mutta aina jos/kun iho alkaa kenkkuilemaan, saan sen rauhoitettua näillä jo luottotuotteiksi muodostuneilla pelastajilla. Sain viime viikolla tilaisuuden testata sarjan kasvohoitoa, ja tartuin siihen innolla, sillä käyn todella harvoin missään hoidoissa. Samat säännöt pätevät tähän kauneustoimittajaan kuin suutarin lasten kenkiin.

Suuntasin siis Arkadiankadulle … Lue lisää »

Kiireisen vaivaton vartalonhoito

Aina ei vaan jaksa puunata, kiillottaa, koristaa ja tuunata kroppaa. Eritoten jos liikkuu ja peseytyy usein, omaa valtavan raskausmahan, on arjen ja väsymyksen lannistama tai ei muuten vaan kiinnosta. Ammatistani huolimatta en ole koskaan ollut intohimoinen vartalon ihon hoitaja. Koen aikaavieväksi ja vaivalloiseksi rasvata koko ruhoni, eikä ihoni ole niin kuiva, että kärsisin siitä mitenkään erityisesti. Niinpä olen keskittynyt voitelemaan … Lue lisää »

Viehkot vintage-aarteet

Herkät vintagepakkaukset houkuttavat pelkällä ulkonäöllään. Onneksi tässä rasiassa ja tuubissa on käypää tavaraa myös sisällä.

Sothys Desquacrem -syväpuhdistusaine toimii tavallaan kuin syväputsari ja toisaalta kuin rakeeton kuorinta. Voide vain levitetään kosteille kasvoille, annetaan tehdä taikojaan minuutin verran ja pyöritellään kostein sormin pois. Lopputulos on puhtauttaan nitisevä iho, joka todellakin näyttää myös kuulaammalta. Itse en ainakaan saanut parin kerran käytön jälkeen … Lue lisää »

Hipiä huokeasti hehkeäksi

Posti tiputteli kesän kuluessa näppäriä näytteitä kivan hintaisista vartalonhoitotuotteista. Näillä syysfiilistäkin henkivillä herkuilla kesän korventama hipiä hoituu elinvoimaiseksi ja persikanpehmeäksi.

Garnier Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Scrub -vartalonkuorintavoide sisältää neljää hemmottelevaa öljyä: argaanin, mantelin, macadamian ja ruusun. Erikokoiset siemenrouheet kuorivat karhean ihon ihanan siloiseksi ja joustavaksi. Ylellisessä tuoksussa erottuu ruusuöljy ja pähkinäinen vivahde. Mössö on niin ravitsevaa etten itse kesäaikaan laittanut … Lue lisää »

To BTB13 or not to BTB13?

kuva: BTB13

Olen löytänyt erittäin hyvän (ellen täydellisen) kotimaisen ihonhoitosarjan. Se on ulkomuodoltaan ja toiminnaltaan mukavan simppeli, helposti lähestyttävä ja tekee mitä lupaa.

Solujen uudistamiseen ja suojaamiseen keskittyvä BTB13 -sarja lupaa apuja herkälle, ikääntyvälle, kuivalle, punoittavalle ja arpisellekin iholle. Täsmätuotteita löytyy kasvoille, vartalolle, hiuksille ja jopa ripsille, itse testasin näin aluksi kasvotuotteita. Sarjan uskottavuutta lisää se, että myyntikanavia ovat mm. … Lue lisää »

Ihmeen ihana kasvonaamio

GamARde Près Âge Korjaava naamio rauhoittaa nassun hintaan 21,30 e.

Se on melko vaatimattoman näköinen. Parhaat asiat usein ovat. Ja se on nappituote juuri tähän, ehkä vielä himppasen kohmeloiseen päivään.

Intoilin GamARden voiteista jo aiemmassa postauksessani, nyt sain jälleen sarjasta testattavaksi loistotuotteen. Herkälle iholle sopiva Près Âge Korjaava naamio sekä napakoittaa että syväputsaa ja rauhoittaa ihon. Vaikka tuubissa lukee ’anti-age’, … Lue lisää »

Suuri selluliittisota

Kaikki keinot käytössä: Frantsilan Detox-tipat ja Virkistävä Yrtikylpysuola jouduttamassa nestekiertoa ja poistamassa kuona-aineita. Olisi varmaan helpompaa olla keräämättä sitä kuonaa niin paljon poistettavaksi…

Taashan se bikini-paniikki iski. On ollut koko elämä aikaa laihduttaa ja elää terveellisesti, mutta aloitan jälleen kerran poppakonstien etsimisen vajaa kaksi kuukautta ennen virallista kesän alkua, joka on mielessäni 1.6. Joskus kun epätoivo oikein iskee, siirrän varsinaisen Lue lisää »