Avainsana: Hiukset

Ota ilo irti hiusväreistä!

Vappu meni jo mutta pastellit ovat silti pätevä värivaihtoehto kesäisiin kutreihin. Muita persoonallisia sävyjä ovat viileät punaiset ja jo pidempään pinnalla olleet helmiäiset. Koko päätä ei tarvitse puhkiblondata ja värjätä sateenkaareksi, lisää vaikka pieniä väripilkahduksia raitoina.

Tässä muutamia tuotevalmistajien kevään hiustyylejä. Ihaile ja inspiroidu!

Värin voi toteuttaa esimerkiksi KC Professionalin Color Mask Paint -suoraväreillä, jotka haalistuvat hiljalleen pois 5-30 … Lue lisää »

Valonvälähdyksiä ja varjoja hiuksiin

Vaaleaan ja lyhyeen hiukseen saa roimasti ryhtiä kerroksittain leikatulla mallilla ja vapaan käden balayase eli pyyhkäisy-raidoituksella. Kuva KC Professional Paper Dolls Collection

Ennustan, ja niin tekee moni kampaajakin, että erilaiset liukuvärjäykset ovat tulleet jäädäkseen. Tekniikat muuttuvat ja uudistuvat jatkuvasti, joten vaihtelua tästä maailmasta löytyy vaikka joka kampaamokäynnille.

Splash- ja flashlights eli valonvälähdys-tekniikat ovat yhä suositumpia. Niissähän idena on luoda illuusio … Lue lisää »

Kuumien kissojen karkkikutrit

Kuva Hugo V Photography

”Katson sineen taivaan…” Kuva Hugo V Photography

Törmäsin parin valokuvaajan u-p-e-i-s-i-i-n valokuviin netissä, ja mokomat vielä antoivat luvan julkaista niitä täällä. Nämä otokset kertovat ilman epäilyksen häivää, miksi pinkki on kevään kuumin väri. Perässä tulevatkin sitten kaikki sateenkaaren sävyt.

Ja ”se” juttu shokkiväreissä ovat raidat, liukuvärjäys sekä paljon puhuttu splashlight eli valon välähdys, joka syntyy värjäämällä … Lue lisää »

Kauniit keväthiukset

Kuva Schwarzkopf Professional

Kivat kevät- ja kesähiukset ovat omaan makuuni helpot, rennot ja fiiliksestä riippuen tyttömäiset tai seksikkäät. Lyhyille hiuksille tämä merkitsee hyvää leikkausta. Schwarzkopf Professionalin White Hot -malliston sivulta ajeltua leikkausta on nähty jo pitkään katukuvassa, ja omassakin päässäni, mutta se nyt vain toimii. Kivan uuden twistin tyyliin saa syvästä kaksoisväristä, jolloin lyhyt osio ikään kuin ilmestyy pidemmän alta.… Lue lisää »

Vaihtoehto viileille vaaleille

Hiusten sävyttäminen ei voi olla tämän helpompaa: vaahto päähän pesun jälkeen, annetaan vaikuttaa haluttu aika ja huuhdellaan.

Hopeasampoot ovat ihan käteviä värintaittajia. Ne vain helposti taittavat värin liiankin lilaksi. Kyllähän niiden kanssa venkslaa, kun on siihen tottunut. Etsin kuitenkin jatkuvasti ”puhtaamman” sävyn antavia tuotteita.

Uusin suosikkini taittaa hiukset kivan neutraalisti. Goldwell Soft Color -vaahtosävytteen uusi sävy 10P on pastellisen helmiäinen. … Lue lisää »