Avainsana: Gamarde

Pumpulinpehmeät puhdistajat

Pakkanen voi puraista posket kuiviksi ja kukertaviksi. Kasvojen iho kaipaakin hellävaraisia ja kosteuttavia puhdistustuotteita. Oma ihoni vaatii tämän lisäksi myös tehoja, sillä meikki tuntuu tarraavan vielä tehokkaammin kuivaan ihoon. Olen löytänyt pari putsaria, jotka toimivat aika täydellisesti kenkkuilevallakin talvi-iholla.

GamArden Lait Nettoyant Douceur Puhdistusmaito on tarkoitettu herkälle ja reagoivalle iholle mutta passaa loistavasti myös sekaiholle. Kermaisen pehmeä ja miedon tuoksuinen … Lue lisää »

Ihmeen ihana kasvonaamio

GamARde Près Âge Korjaava naamio rauhoittaa nassun hintaan 21,30 e.

Se on melko vaatimattoman näköinen. Parhaat asiat usein ovat. Ja se on nappituote juuri tähän, ehkä vielä himppasen kohmeloiseen päivään.

Intoilin GamARden voiteista jo aiemmassa postauksessani, nyt sain jälleen sarjasta testattavaksi loistotuotteen. Herkälle iholle sopiva Près Âge Korjaava naamio sekä napakoittaa että syväputsaa ja rauhoittaa ihon. Vaikka tuubissa lukee ’anti-age’, … Lue lisää »

Vaietut voittajat Vol. 1

Oletko koskaan kuullut puhuttavan Saules Fabrikasta, GamArdesta tai Bakelista?
Kyse ei ole latvialaisen leikkelelautasen sisällöstä, vaan tarjolla on tällä kertaa vähemmän tunnettujen kosmetiikkaherkkujen esittely.

Niin kuin ihmisistä, myös kosmetiikasta löytyy vaatimattomia voittajia. Niitä, jotka uurastavat hiljaa saamatta koskaan ansaitsemaansa kunniaa, tekevät työnsä tunnollisesti keräämättä mainetta tai mammonaa. Silti me… ne hoitavat aina homman kotiin.

Pienet merkit, jotka eivät pidä melua … Lue lisää »