Avainsana: Comfort Zone

Kelluva kosmetiikkataivas

Risteilylaivat muuttuvat yhä lisääntyvällä tahdilla tyylittömistä ”porauslautoista” kelluviksi hemmottelukeitaiksi. Toinen reissuni Viking Linen M/S Viking Gracella vahvisti nämä vibat. Alkuviikko oli mukavan rauhallinen aika nauttia laivan lukuisista luksuspalveluista.

Itämeren iloksi Grace sattuu olemaan myös mahdollisimman ympäristöystävällinen alus. Se on maailman ensimmäinen suuri matkustaja-alus, jonka polttoaineena käytetään nesteytettyä maakaasua. Maakaasu aiheuttaa huomattavasti vähemmän haitallisia päästöjä: typpipäästöt ja hiukkaset vähenevät 85 % … Lue lisää »

Oprahin suomalainen suosikki

Nyt on pakko leikkiä uutistoimistoa ja infota kaikille, että Oprah Winfrey on valinnut Lumenen Arctic Spa Vartalovoin yhdeksi tämän vuoden suosikkituotteekseen!

Oprah valitsee joka vuosi O-list -nimiselle lahjalistalle lempparituotteitaan. Kolmen parhaan vartalovoiteen joukkoon päässyt Lumene on ollut viime vuosina omakin vartalovoisuosikkini. Tehokkaasti pehmentävä voide tuoksuu herkästi ja sopii muutenkin Suomen talveen kuin porkkana lumiukon nassuun. Oprahin toinen suosikki Comfort Zone … Lue lisää »

Vesileikkejä Viking Gracella

Premium-hytin ikkunoista on aurinkoisena päivänä huokaisuttavan upea näkymä merelle.

Vierailin ensimmäistä kertaa Viking Gracella toukokuun alussa, kun pääsin sinne työn puolesta tutkailemaan spa-osastoa ja sen hoitoja. Viking Amorellalla ja Gracella on muuten vielä kesäkuun alkuun asti Beauty & Wellness -viikot, joiden aikana tarjolla on mm. superruokia, erikoishintaisia spa-hoitoja, zumbapiknikkiä ja 18.5. Graceloppet-juoksuelämys, jossa juoksijat jolkottavat Gracen kannella. Siinäpä meille laiskiaisille … Lue lisää »