Avainsana: Aurinkopuuteri

Kestävät meikit helteisiin

Olen sulatellut kasvoillani meikkejä varmaan pari litraa tänä kesänä. Köyhyyden ja itaruuden runtelemana en millään raaskinut tilata netistä niitä luottotuotteita, joiden tiedän toimivan. Hellejakson haperoittamat aivoni antoivat kuitenkin viime viikolla periksi ja ostin kaksi rakasta ja tasan tarkkaan kiehumispistettä kestävää Too Faced -tuotetta.

’Maailman paras’ on käsite, jota käytetään liikaa ja joka nostaa karvat pystyyn. Miten kukaan voi sanoa, että … Lue lisää »

Aurinkoiset kesämeikit

Kesän kätevimmät aurinkopuuterit ja hellekelien meikkivoide.

Aurinko on loistanut viime viikot poissaolollaan, eikä se näihin olmikasvoihin tasaisesti tartu muutenkaan. Kaavin siis joka kesän alussa kuumeisesti jämiä lemppari aurinkopuuterieni uumenista. En halua sutia lärviini yhtään lisäkiillettä, enkä mitään liian tummaa. Mattaversioilla onnistuu sitten kasvojen varjostuskin samaan syssyyn. Täksi kesäksi nappasin saaduista pressinäytteistä kaksi suosikkia.

L’Oréal Paris Glam Bronze Duo -aurinkopuuterissa on … Lue lisää »

Aamu tropiikissa

Kuva Pixabay

Statuspäivitysten perusteella noin puolet facebook-kavereistani on matkustanut kuvan kaltaiseen paikkaan talven aikana. Loput lentävät sinne kesällä. Media-alan murroksen aiheuttamien haasteiden vuoksi minä en ole todellakaan matkustamassa mihinkään.

Niinpä tänä aamuna leikin, että olin palmujen, hiekan ja turkoosin meren ympäröimänä omassa kylpyammeessani. Pursottelin kylpyveteen runsaasti Bottega Verden Coconut & Lime kylpy- ja suihkugeeliä. Raikkaan vihreä mömmö tuoksuu taivaallisesti trooppisen … Lue lisää »