Aamu tropiikissa

Kuva Pixabay

Statuspäivitysten perusteella noin puolet facebook-kavereistani on matkustanut kuvan kaltaiseen paikkaan talven aikana. Loput lentävät sinne kesällä. Media-alan murroksen aiheuttamien haasteiden vuoksi minä en ole todellakaan matkustamassa mihinkään.

Niinpä tänä aamuna leikin, että olin palmujen, hiekan ja turkoosin meren ympäröimänä omassa kylpyammeessani. Pursottelin kylpyveteen runsaasti Bottega Verden Coconut & Lime kylpy- ja suihkugeeliä. Raikkaan vihreä mömmö tuoksuu taivaallisesti trooppisen mojiton ja pina coladan sekoitukselta eli siis kirpakalta limeltä ja kermaiselta kookokselta. Pehmeä vaahto pesee hipiän hellästi ja jättää jälkeensä aurinkoloman tuoksahduksen.

Ihoa hoitava kookosmaito jättää hipiän pehmeäksi ja tuoksuvaksi. Tämä reissu kustantaa 10,07 e.

Eihän trippi tropiikkiin ole mitään ilman rusketusta. Siispä suihkun jälkeen sudin pehmeän päivetyksen Bottega Verden kookoksen tuoksuisella ja ihoa hoitavalla aurinkopuuterilla, joka jättää iholle lämpimän ja matan päivetyksen. Toimii hyvin myös erittäin vaalealla olmi-iholla. Mattainen koostumus sopinee hyvin myös varjostuksiin.

Aurinkopuuterin väri on luonnossa reilusti lämpimämmän kuparinen. Hinta on 18,14 e

En voi sanoa näin maanantaina olevani mitenkään erityisen levännyt tai elämäniloa pursuava, mutta näinkin harmaana päivänä fiiliksestä tuli kyllä kesäisempi. Taidan säästää loput suihkugeelistä varsinaiseen kesään, niin saan leikkiä tropiikkileikkiäni hiukan lämpimämmissä olosuhteissa.

Kuinkas moni teistä joutuu/saa laillani viettää koko vuoden kotimaan kamaralla?

Tuotteet on saatu lehdistönäytteinä.